Vi älskar nöjda kunder!

 

Åsbo Hus grundare Gösta Olsson i husfabriken.

Åsbo Hus AB är familjeföretaget som grundades 1963 av Gösta Olsson. Idag ägs och drivs företaget av hans två söner Mats och Patrik samt tredje generationen Olssons i form av Viktor. Hustillverkningen sker, med hjälp av våra 45 anställda, i vår 9 000 m² stora husfabrik i Örkelljunga i nordvästra Skåne.
 
Vi känner en stor ära i att ta personligt ansvar för varje affär och vårdar våra kundrelationer noga. Det är viktigt för oss att värna om den bästa reklamen vi kan få - Nöjda kunder! Därför är det inte konstigt att våra kärnvärden är kvalitet, kunskap och ansvar.
 
 

 Åsbo Hus logotypVi bygger ditt drömhus

Exteriörbild på Åsbo Hus husfabrik i sommartid.
 
Vi vet att alla som funderar på att bygga hus har olika behov och önskemål. Utifrån vår långa erfarenhet av hustillverkning har vi därför tagit fram ett antal olika lösningar för 1-plans-, 1,5-plans- och 2-planshus för olika livsstilar, varierande behov av utrymme och med en realistisk ekonomisk grund i botten. Med hjälp av våra husmodeller som grund kan du sen skapa ditt personliga hus och göra de förändringar du önskar. Inget hus är det andra likt, ett uttryck vi ofta förmedlar till våra kunder.
 
 
Åsbo Hus logotyp

Hus tillverkade för livslång kvalitet


Våra hus byggs inomhus i moderna och ljusa lokaler i vår husfabrik i Örkelljunga. När husen lämnar fabriken är de kompletta och färdiga för snabb och rationell montering på din tomt.

Allt virke förvaras i lager med korrekt fuktighet för att bevaras och hållas friskt. Vi använder genomgående högklassiga material i såväl stommar, isolering, yt-material som i inredning, dörrar, fönster och vitvaror. Ditt hus ska vara ett garanterat friskt hus med bra ventilation och god värmeekonomi. Vårt absoluta mål är att du ochdin familj ska ha ett ombonat och tryggt hem i en sund inomhusmiljö när vårt uppdrag är slutfört.

Självklart är vi certifierade av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut!

 
Åsbo Hus logotyp

Kontakta oss så planerar vi tillsammans 

Går du i hustankar? Ta en titt på de olika husmodeller vi erbjuder och hitta den modell som bäst möter era behov och önskemål. När ni hittat rätt husmodell för er kontaktar ni oss så fortsätter vi arbetet tillsammans genom planering och framtagning av skisser och kalkyler. När du är nöjd och känner dig trygg med ditt val är vi klara och resan mot drömhuset kan ta fart!
 

Flygfoto över Åsbo Hus husfabrik.

 

 
 
 
Flygfoto över vår fabrik i Örkelljunga.