Lyckas med din husdröm.

Att förverkliga sin husdröm tar lång tid och innebär många viktiga beslut. Just därför är det kanske bra att låta processen ta tid – ju mer tid du lägger på att tänka igenom dina beslut, desto större del av drömmen kan du förverkliga. Här har vi samlat tips och idéer från våra arkitekter, husritare och projektörer som vi tror kan hjälpa dig på vägen. Lycka till!

Från idé till färdigt hus – tio vanliga frågor och svar

Vi på Åsbo Hus kan det där med att bygga hus. I de över 1 000 husdrömmar vi förverkligat har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap som vi gärna delar med oss av. Här får du svar på de vanligaste frågorna som dyker upp när det är dags att bygga hus. 

Läs mer

Från dröm till verklighet – 5 vassa tips för en lyckad start

Vad är viktigt att tänka på när man ska bygga hus? Vad ska man undvika? Och hur börjar man? Våra projekteringsledare Viktor ger dig sina 5 bästa tips för att komma igång.

Läs mer

Åsbo Hus först med solen som standard

Vi är först i Sverige med att leverera solcellspaneler som standard på nybyggnationer. Vi påbörjade arbetet våren 2017 och sedan dess har alla våra kunder mottagit solen som standard med öppna armar. Många inser att de kan spara stora summor. 

Den nya tekniken ger ofantligt många möjligheter och vi vill alltid kunna erbjuda våra kunder det bästa av det senaste i sina villor. Vi vill inte följa utvecklingen – vi vill leda den.

I tidningen Proffsnytt berättar vår säljare Henrik Johansen om fördelarna med solceller och varför våra kunder är nöjda.

Läs Proffsnytt reportage