Om Åsbo Hus 

 

Familjeföretag med personligt ansvar

 
Åsbo Hus AB är ett familjeägt 
företag som grundades 1963 av Gösta Olsson. Idag ägs och drivs företaget av hans två söner, Mats och Patrik samt tredje generationen Robin och Viktor.
 
Tillverkningen sker i, egen 6000 m² stor fabrik i Örkelljunga, 
nordvästra Skåne. I skrivande stund har Åsbo Hus ca 35 anställda. Traditionellt, som brukligt i familjeföretag, sätter vi en ära i att ta personligt ansvar i varje affär och att noga vårda våra kundrelationer.
Vi värnar om den bästa reklamen: Nämligen nöjda kunder! Därför är det inte konstigt att våra kärnvärden är: KVALITET, KUNSKAP, och ANSVAR.
 
 

 Personlig standard

 
På vår hemsida visar vi olika standardlösningar som bygger på vår mångåriga erfarenhet av olika familjers skiftande behov och önskemål. 1-plans, 1½-plans- och 2-planshus för olika livsstilar, varierande behov av utrymme och med en realistisk ekonomisk grund i botten. Vi erbjuder alltså ett antal standardlösningar men med stora möjligheter till personlig anpassning.
 
Inget hus är det andra likt, ett uttryck vi ofta förmedlar till våra kunder.
 
 
 

Livslång kvalitet

 
 
Vi bygger våra hus inomhus i moderna och ljusa lokaler, komplett färdiga för snabb och rationell färdigmontering på din tomt. Allt virke förvaras i lager med rätt fuktighet. Vi använder genomgående högklassiga material i såväl stommar, isolering, ytmaterial, inredning, dörrar,
fönster och vitvaror. Ditt hus skall vara ett garanterat friskt hus med bra ventilation 

och god 
värmeekonomi. Du och din familj 
skall vara garanterade ett ombonat och tryggt boende i en 
sund inomhusmiljö.
Flygfoto över vår fabrik i Örkelljunga.
 
Självklart är vi certifierade av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut!      
 

Kontakta oss så planerar vi tillsammans 

 
Studera först de olika standardlösningarna som finns hos våra hustyper. Sedan diskuterar vi tillsammans. Vi planerar, ritar 

ockalkylerar. Vi ger oss inte förrän du 

känner dig nöjd och trygg med ditt val.
 
Jämför oss gärna med andra hustillverkare!