Ett smartare hem.

Inget är roligare än när husdrömmen blir verklighet! När stommar och golv tar form, väggar och fönster kommer på plats, interiören växer fram och huset får liv. Men vägen dit kan kantas av kluriga frågor och funderingar. Vi på Åsbo Hus har ett gäng samarbetspartners som alla är proffs på sina områden. Här har vi samlat deras tips och idéer för att du ska kunna läsa, fundera, inspireras och räta ut eventuella frågetecken. Trevlig läsning!

Fönstren ger huset dess karaktär!

Mycket eller lite ljusinsläpp? Energisparande eller underhållsfria? Eller kanske bara ruggigt snygga? Fönstren har gått från att mest vara en funktion för ljusinsläpp i våra hem, till att bli en inredningsdetalj som sätter husets karaktär. Här får du tips på hur kan tänka när du väljer nya fönster.

Läs mer

Så skapar du en snygg och funktionell kädvård

Klädvården är kanske inte det rum i huset vi lägger mest kärlek på, trots att vi spenderar mycket tid här. Men med smarta knep och enkla medel kan du skapa en praktisk klädvård med personlig touch. Anne-Louise på Kungsäter kök ger dig sina bästa tips för en välplanerad och trevlig klädvård. 

Läs mer

"Tänk på förvaring och funktion – och våga välja det du gillar!"

Badrummet är ett av de mest använda rummen i våra hem och blir allt trendigare. Men hur skapar man sitt drömbadrum? Kan man få en stor förändring med små medel? Camilla på INR & Aspen lär dig hur du lyckas.

Läs mer